Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gareth Bale informeert vrienden over einddatum als profvoetballer'

Laatste update:

Volgens bovengenoemde Engelse krant heeft Bale al aan enkele vrienden en adviseurs verteld dat hij over twaalf maanden, nadat zijn verbintenis bij Real is afgelopen, niet op zoek gaat naar een nieuwe club. Ook de komst van Carlo Ancelotti als opvolger van Zinédine Zidane zou hem niet op andere gedachten kunnen brengen. Bale onderhield een stroeve werkrelatie met laatstgenoemde trainer, wat zelfs leidde tot een terugkeer bij Tottenham Hotspur als huurling. De routinier werd in 2013 door Real voor honderd miljoen euro overgenomen van the Spurs.

Gareth Bale verschaft duidelijkheid over toekomst als international Wales

De aanvaller is niet van plan om zijn interlandloopbaan nu al stop te zetten.Lees artikel

Bale groeide bij Real nooit uit tot een onbetwiste basisspeler, al staat de teller inmiddels wel op 251 wedstrijden (105 doelpunten en 68 assists). De 96-voudig international van Wales veroverde met De Koninklijke maar liefst viermaal de Champions League. Hij had met twee treffers een groot aandeel in de eindzege van 2018, toen Liverpool in de finale met 3-1 werd verslagen. Daarnaast werd zijn prijzenkast aangevuld met twee Spaanse landstitels, eenmaal de Copa del Rey en tweemaal de Spaanse Supercup.

Dat Bale nog niet wil stoppen als international werd duidelijk na de 0-4 nederlaag tegen Denemarken in de achtste finale van het EK. De aanvaller van Wales liep op 26 juni gefrustreerd weg tijdens een interview met de BBC toen hij werd gevraagd naar zijn toekomst als international. In gesprek met het Welshe S4C verschaft hij echter wel duidelijkheid over de situatie. "Mensen stellen vaak domme vragen, maar natuurlijk speel ik graag voor Wales. Ik zal voor Wales blijven spelen tot ik stop als voetballer."

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
242
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties