Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gareth Bale verschaft duidelijkheid over toekomst als international Wales

Laatste update:

De 96-voudig international van Wales denkt na over zijn toekomst als voetballer. Internationale media speculeren dat hij na het seizoen 2021/22 al de schoenen aan de wilgen wil hangen, omdat hij zich niet prettig zou voelen bij de druk die een bestaan als profvoetballer met zich meebrengt. De topscorer aller tijden van Wales, goed voor 33 goals, is nog maar vier interlands verwijderd van de grens van honderd. In eigen land wordt volop gespeculeerd over de vraag of hij die mijlpaal gaat halen, maar daar wilde Bale tegenover de BBC niet aan meedoen. Nog voordat journalist Carl Roberts zijn vraag kon afmaken, liep hij weg.

Tegenover S4C zegt Bale echter dat hij door wil als international. "Mensen stellen vaak domme vragen, maar natuurlijk speel ik graag voor Wales. Ik zal voor Wales blijven spelen tot ik stop als voetballer." In gesprek met de BBC ging Bale wel in op het teleurstellende verloop van de achtste finale. "De wedstrijd is niet verlopen zoals we hadden gehoopt. We begonnen erg goed in de eerste 25 minuten, maar na de 0-1 kantelde de wedstrijd", vertelde de aanvaller van Real Madrid. "In de tweede helft werd ons momentum de nek omgedraaid door een tegendoelpunt na een fout", doelde hij op een blunder van Neco Williams, die de bal in het strafschopgebied prompt bij Kasper Dolberg bezorgde; de spits maakte er daarna 0-2 van.

Bale vindt dat het doelpunt afgekeurd had moeten worden vanwege een eerdere overtreding van Simon Kjaer op Kieffer Moore op de helft van Denemarken. "Ja, absoluut. Ik had het idee dat de scheidsrechter (Daniel Siebert, red.) zich liet beïnvloeden door de vele supporters hier. Het is wat het is. Het heeft nu geen zin om excuses te zoeken. De manier waarop we de wedstrijd beëindigden, is teleurstellend. De jongens zijn gefrustreerd en boos. Dat is begrijpelijk en ik zie ook graag dat het ons iets doet. Het is teleurstellend, dat is alles wat ik kan zeggen. We hebben een kans laten liggen, maar ik kan de ploeg niets verwijten qua inzet. Ik ben nog steeds trots op de jongens."

Het tweede doelpunt van Denemarken is te zien vanaf minuut 02:05.

In de studio van de BBC zei Mark Hughes, zelf tussen 1984 en 1999 international van Wales, dat hij het jammer zou vinden als Bale stopt als international. "Daar heeft hij de leeftijd niet voor. Ik ben doorgegaan tot ik bijna 38 was", aldus Hughes, die eraan toevoegde dat het WK 2022 al over achttien maanden begint. Wales verloor de eerste kwalificatiewedstrijd op 24 maart met 3-1 van België en won zes dagen later met 1-0 van Tsjechië.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties