Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Garnacho kan Argentinië-debuut vergeten: 'Moeilijk onder woorden te brengen'

Laatste update:

Het had een hele mooie maand moeten worden voor Garnacho. Na zijn belangrijke treffer in de gewonnen bekerwedstrijd tegen West Ham United (3-1), hoopte hij later deze maand voor het eerst in actie te komen voor zijn geboorteland. Anderhalve week geleden werd bekend dat de Argentijn was opgenomen in de selectie voor de oefeninterlands tegen Panama en Curaçao, maar zijn debuut laat noodgedwongen op zich wachten.

Afgelopen weekend raakte Garnacho in de thuiswedstrijd tegen Southampton (0-0) dusdanig geblesseerd na een duel met Kyle Walker-Peters dat hij enkele weken aan de kant staat met een enkelblessure. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe lang hij exact uit de roulatie ligt, maar vast staat dat Garnacho de Europa League-return tegen Real Betis (donderdag) en het FA Cup-duel met Fulham (zondag) in rook ziet opgaan, net als de interlands met Argentinië.

"Helaas zal ik mijn team en teamgenoten niet kunnen helpen in de komende wedstrijden, in een heel belangrijk deel van het seizoen voor Manchester United", laat de aanvaller weten op Instagram. "Ik ben teleurgesteld dat ik ook de kans mis om bij mijn teamgenoten van het Argentijnse nationale ploeg te zijn, in wat een geweldig en trots moment voor mij en mijn familie moest worden. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe ik me nu voel."

Meer nieuws

Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
0
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
0
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
1
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
9
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties