Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gary Neville: 'Oh God, Donny! Donny, kom even bij me op de thee'

Laatste update:

Van de Beek begon dinsdag nog vanaf de aftrap in de FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United, die in een verlenging met 1-0 werd gewonnen. Zelf stond hij toen 72 minuten op het veld. De verwachting is dat hij zondagmiddag weer terugkeert op de bank, als Manchester United op bezoek gaat bij West Bromwich Albion in competitieverband. "Van de Beek is een heel goede speler, maar hij heeft het lastig op dit moment. Ik vind het sneu voor hem", vertelt Neville in de aanloop naar de competitiewedstrijd.

"Elke keer als ik hem in beeld zie, wil ik hem een knuffel geven", vervolgt de voormalig verdediger, die zijn hele profcarrière doorbracht op Old Trafford. "Ik weet dat ik dat niet moet doen, want hij is voor 39 miljoen euro gehaald en het coronavirus gaat rond, maar ik denk steeds: oh God, Donny! Donny, kom even bij me op de thee. Relax. Hij zal wel denken: waarom ben ik hierheen gekomen? Zo oogt het. Maar ik denk dat hij een geweldige speler zal zijn voor Manchester United, want hij is een geweldige voetballer."

"Ik denk alleen dat we dat nog niet hebben gezien", vult de 85-voudig international van Engeland aan. "Als je voor zoveel geld bent overgekomen van Ajax, en je op de bank belandt, denk je: wacht even, je hebt me gehaald als nieuwe sterspeler, en nu speel ik niet eens. Ik heb nooit eerder gezien dat Manchester United een speler die zo hoog wordt aangeslagen voor zoveel geld binnenhaalt en dat hij vervolgens op de bank terechtkomt. Ik denk dat hij nog wel van pas gaat komen", aldus Neville.

-
Zie je Donny van de Beek uitgroeien tot vaste basisspeler bij Manchester United?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties