Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gastvrijheid Ajax schiet tekort: 'Vergelijking met crematorium doemt op'

Laatste update:

De regionale krant geeft in een column weer hoe de uitwedstrijd ervaren werd. De uren die werden doorgebracht in de 'betonnen bak', zoals de Amsterdam ArenA schamperend wordt genoemd, waren verre van ideaal. "In alles is Ajax tegenwoordig afstandelijk en klinisch. De perskamer is zo groot en kil dat de vergelijking met de koffietafel in een crematorium opdoemt."

De mixed-zone van de lijstaanvoerder wordt vergeleken met een veemarkt en veel medewerkers kennen het woord 'warmte' niet volgens de krant. Daarbij komt nog eens dat er op het veld ook bar weinig aan was bij Ajax. "Vroeger vergoedde het spel nog een boel, maar onder trainer Frank de Boer speelt Ajax tegenwoordig voetbal dat zo saai, steriel en voorspelbaar is dat je moeite hebt de ogen open te houden", luidt het commentaar. De Graafschap verloor het duel in Amsterdam uiteindelijk met 2-1.

De Gelderlander vindt dat de bezoekende ploeg het niet echt makkelijk had: de omstandigheden waren niet goed. Door een verbouwing in het stadion was er maar één kleedkamer beschikbaar en die namen de Ajacieden zelf in gebruik. "De selectie van De Graafschap moest over een parkeerdek naar een andere kleedkamer wandelen en had daardoor slechts zeven minuten rust in plaats van een kwartier. Arrogantie wordt zoiets ook wel genoemd."

-

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties