Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geblesseerde Dolberg scoort voor Anderlecht in topper tegen Club Brugge

Laatste update:

Bijzonderheden:
De wedstrijd zat in de beginfase op slot. Serieuze mogelijkheden werden niet gecreëerd, terwijl beide ploegen verdedigend goed georganiseerd stonden. De treffer van Anderlecht, zo'n vijf minuten voor rust, kwam dan ook uit de lucht vallen. Een gekraakt schot van Francis Amuzu kwam via Killian Sardella bij Dolberg terecht. De voormalig Ajacied knikte al vallend bij de tweede paal raak: 1-0. Dolberg had op dat moment al last van zijn knie na een botsing met Brandon Mechele en moest zich noodgedwongen laten vervangen. Ook de tweede helft was het een fysieke strijd. Brugge wist een van de schaarse kansen te benutten via Skov Olsen, die met links fraai binnenschoot: 1-1. In de slotfase slaagden de ploegen er niet in een beslissende opening te forceren.

First Division A
Anderlecht
1 - 1
Club Brugge

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van vereniging Ajax
5
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties