Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geboren Deventenaar doet Eagles pijn in IJsselderby

Laatste update:

De IJsselderby had voor de thuisploeg niet beter kunnen beginnen. Binnen twee minuten maakte Quincy Mening op fraaie wijze de 1-0, nadat Go Ahead Eagles even daarvoor al de kans op de 0-1 had laten liggen. De aanvaller werd de diepte ingestuurd door Bram van Polen en zag doelman Theo Zwarthoed uit zijn doel komen. Met een bekeken lop over de sluitpost heen liet Menig de fans van PEC Zwolle juichen. Het was een flitsende start van een felle derby, waarin vlak na de openingstreffer een opstootje ontstond. Dat het een flitsende opening van het duel was, werd na zeven minuten onderstreept door een uithaal van Youness Mokhtar op de lat. De ploeg uit Deventer ontsnapte aan de 0-2.

In het eerste kwartier kreeg het team van Ron Jans kansen op meer, met name Menig was dicht bij een doelpunt. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Go Ahead beter in de wedstrijd. PEC-smaakmaker Mokhtar was toen al met een liesblessure gewisseld. Het tempo ging wat omlaag en dat lag de bezoekers beter. De mannen van Hans de Koning gingen op jacht naar de gelijkmaker en deze viel vlak voor rust. Een voorzet vanaf de linkerflank kwam voor de voeten van verdediger Fischer, die buitenspel stond maar toch door mocht gaan van de arbitrage. Hij bedacht zich geen moment en schoot de 1-1 raak in de 42ste minuut.

Door de gelijkmaker zocht Go Ahead Eagles met een goed gevoel de kleedkamer op. Vol vertrouwen werd het tweede bedrijf gestart en via Marcel Ritzmaier was er even na rust bijna de voorsprong. Zijn vrije trap belandde op de lat. Waar de bezoekers het ene moment bijna op voorsprong dachten te komen, keken ze een minuut later uit het niets opnieuw tegen een achterstand aan. Mustafa Saymak, geboren en getogen in Deventer, kreeg alle tijd om uit te halen en schoot vanaf zo'n twintig meter op geweldige wijze raak: 2-1.

De bezoekers uit Deventer persten er met invallers Joey Suk, Kevin Brands en Kenny Teijsse een slotoffensief uit. Laatstgenoemde kreeg vijf minuten voor tijd een levensgrote kans op de gelijkmaker, maar zag Mickey van der Hart knap redding brengen. De doelman hield zijn ploeg even daarvoor ook al op de been na een inzet van Brands. Het zouden dure missers blijken, want in de laatste minuten van de wedstrijd moest Fischer aan de noodrem trekken toen Anass Achahbar was doorgebroken. Fischer moest met rood vertrekken, waarna Holla vanuit een vrije trap de eindstand op 3-1 bepaalde.

-

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
6
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties