Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geboren Zaandammer scoort tegen Oranje: 'Ook dat is voetbal!'

Laatste update:

"Ik feliciteer mijn spelers. We hebben nooit opgegeven en dat zullen we ook nooit doen. Dat zit niet in ons karakter. Als we zo doorgaan, kunnen we van iedereen winnen. Er zijn nog maar twee wedstrijden te gaan en we blijven vechten tot het bittere eind", aldus de 62-jarige Terim, die sinds augustus 2013 aan het roer staat bij De Maansterren. Hij was twee keer eerder ook al bondscoach van zijn land.

"Ik heb mijn eerste doelpunt voor Turkije tegen het land waarin ik ben geboren, gemaakt. Ook dat is voetbal! Ik wil de mensen uit Konya bedanken. Ze hebben ons vanaf het vliegveld tot het hotel en van de training tot de wedstrijd gesteund", glunderde middenvelder Oguzhan Özyakup na afloop. "De twaalfde man heeft ons naar voren geschreeuwd. Het is lang geleden dat we zo zijn gesteund. Deze zege is voor de fans", zegt doelman Volkan Babacan.

Feest in de kleedkamer van Turkije! #gefeliciteerd #ekkwalificatie #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
30
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties