Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Gebrainwashte' Wenger krijgt flinke kritiek: 'De meest stomme uitspraken'

Laatste update:

Wenger, die hoofd voetbalontwikkeling bij de FIFA en leider van de technische commissie is, stelde onlangs dat nationale ploegen die voor en tijdens het WK een politiek statement maakten, slechter presteerden op het mondiale eindtoernooi in Qatar dan de de landen die zich puur op voetbal hadden gefocust. Wenger doelde onder meer op Denemarken en Duitsland. De Denen speelden op het WK in opvallend sobere shirts als protest tegen Qatar en de mensenrechtensituatie daar, terwijl Duitsland voor de eerste WK-wedstrijd tegen Japan (1-2 verlies) op de teamfoto als statement met de hand voor de mond op de foto ging.

"Het is schrikbarend om mensen uit de voetbalwereld, tegen wie wij altijd zo hebben opgekeken, dit te horen zeggen", zegt Solbakken bij TV2. "Ik huiver als ik zo'n intelligente man nu de meest stomme uitspraken hoor doen. Hij is op een bepaalde manier gebrainwasht", waarmee de bondscoach van Noorwegen doelt op het werk dat Wenger doet voor de FIFA. "Er is op dit moment een polarisatie gaande, en ik ben bang dat het nog erger gaat worden." Wenger sprak eerder ook zijn steun uit voor het WK in Qatar en verdedigde vorig jaar eveneens het idee van de FIFA om tweejaarlijks een WK te organiseren.

Wenger maakte de controversiële opmerking over de politieke statements na de groepsfase van het WK. "Als je deelneemt aan een WK, weet je dat je de eerste wedstrijd niet mag verliezen. De landenteams die de ervaring hebben met het presteren op toernooien, zoals Frankrijk en Engeland, speelden goed in hun eerste groepswedstrijd. Dat waren ploegen die mentaal klaar waren voor het WK, ze focusten zich op het toernooi en niet op de politieke statements", aldus Wenger. Duitsland wist zich na de verrassende nederlaag tegen Japan uiteindelijk niet meer te kwalificeren voor de knock-outfase, terwijl Denemarken onderaan eindigde in groep D, achter Frankrijk, Australië en Tunesië.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
0
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
8
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties