Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gebrek aan speeltijd knaagt: zomers vertrek dreigt bij Barcelona'

Laatste update:

Fati is het hele seizoen nog niet verzekerd geweest van een basisplaats. In LaLiga mocht hij het twee keer vanaf het eerste fluitsignaal laten zien (tegen Villarreal en Real Mallorca), terwijl Xavi hem in de Champions League één keer op het wedstrijdformulier zette (tegen Viktoria Plzen). In totaal kwam de buitenspeler dit seizoen elf keer in actie in competitieverband. Daarin wist hij drie keer het net te vinden. Vorig seizoen stopte de teller bij tien wedstrijden in LaLiga, waarvan drie als starter.

De huidige status heeft ertoe geleid dat Fati's zaakwaarnemer Jorge Mendes de clubleiding van Barcelona zou hebben gewaarschuwd dat de aanvaller deze zomer zou kunnen vertrekken, indien de situatie niet verandert. De flankspeler is ongeduldig en vindt dat hij recht heeft op meer kansen in de hoofdmacht. Bij Barcelona ligt men echter niet wakker van de dreigementen. Fati verlengde in oktober vorig jaar zijn contract tot medio 2027 en zag een ontsnappingsclausule worden opgenomen van één miljard euro.

Fati werd geboren in Bissau, de hoofdstad van Guinee-Bissau. Na een burgeroorlog in dat land besloot zijn familie in 2006 te vluchten naar Portugal, waar zijn vader een voetbalcarrière wilde beginnen die uiteindelijk mislukte. De familie Fati vertrok niet veel later naar Spanje, waarna Ansu werd opgenomen in de jeugdopleiding van Sevilla. In 2012 maakte hij de overstap naar Barcelona, waar hij in 2019 zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Sindsdien staat de teller op 83 officiële wedstrijden, waarin hij 26 keer wist te scoren en twaalf keer als aangever diende.

Vind jij dat Ansu Fati meer kansen verdient?

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
8
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
20
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties