Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gebrek aan speeltijd leidt nieuw transfervrij vertrek in bij Ajax

Laatste update:

Raatsie kwam in 2013 in de jeugdopleiding van Ajax terecht nadat hij overkwam van RKAV Volendam. Vorig jaar februari maakte hij bij Jong Ajax zijn debuut in het betaalde voetbal in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Dat bleek tevens zijn enige wedstrijd van het seizoen. Deze jaargang stond hij twaalf keer tussen de palen bij het beloftenteam, waarvan elf keer als basisspeler. Raatsie moet bij Jong Ajax vaak Jay Gorter en Charlie Setford voor zich dulden.

Dit seizoen zat hij in de Eredivisie drie keer op de bank bij de A-selectie, maar debuteren deed hij niet. Het gebrek aan speeltijd is voor Raatsie reden genoeg om verder te kijken. In maart zag hij toe hoe Ajax doorschakelde met de komst van Przemyslaw Tyton toen zich een keepersprobleem aandiende. Raatsie en Setford werden door de club te licht bevonden. De doelman heeft naar verluidt over belangstelling niet te klagen. Ajax Showtime meldt dat de goalie in de belangstelling staat van verschillende clubs uit binnen- en buitenland.

Raatsie is tevens jeugdinternational van Oranje. De sluitpost vertegenwoordigde Nederland in verschillende jeugdteams, van de Onder 15 tot de Onder 18. Hij was eerste doelman van Oranje Onder 17 dat in 2019 het Europees kampioenschap won. Raatsie is niet de enige Ajacied die transfervrij vertrekt. Ook Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad, André Onana, Danilo trekken de deur van de Johan Cruijff ArenA met een aflopende verbintenis achter zich dicht.

Is dit een gemis voor Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties