Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gebrouilleerde bondscoach laat Esteban links liggen en noemt 23 namen

Laatste update:

Esteban leeft al tweeënhalf jaar op gespannen voet met Pinto. De twee raakten gebrouilleerd nadat de keeper van AZ een trainingskamp op eigen initiatief had verlaten vanwege een handblessure. Toch besloot de bondscoach om Esteban deel uit te laten maken van de voorselectie van dertig man. Het keepersgilde van Costa Rica op het WK bestaat echter uit Keylor Navas (Levante), Patrick Pemberton (Alajuelense) en Daniel Cambronero (Herediano).

Pinto maakte de WK-selectie een dag eerder bekend dan zijn bedoeling was. Dat had te maken met de blessure van Alvaro Saboria. De aanvaller brak tijdens de training een middenvoetsbeentje en is zeker enkele maanden uit de roulatie. Bryan Ruiz, die in de terugronde van afgelopen seizoen door Fulham aan PSV werd verhuurd, is wel verzekerd van een ticket voor het mondiale eindtoernooi. Los Tricos, die er in 2010 niet bij waren, nemen het in Brazilië in Groep D op tegen Engeland, Italië en Uruguay.

De definitieve selectie:

Doel: Keylor Navas (Levante), Patrick Pemberton (Alajuelense), Daniel Cambronero (Herediano)

Verdediging: Johnny Acosta (Alajuelense), Giancarlo Gonzalez (Columbus Crew), Michael Umana (Saprissa), Oscar Duarte (Club Brugge), Waylon Francis (Columbus Crew), Heiner Mora (Saprissa), Junior Diaz (FSV Mainz), Christian Gamboa (Rosenborg), Roy Miller (New York Red Bulls)

Middenveld: Celso Borges (AIK), Christian Bolanos (FC Kopenhagen), Oscar Esteban Granados (Herediano), Michael Barrantes (Aalesund), Yeltsin Tejeda (Saprissa), Diego Calvo (Valerenga), Jose Miguel Cubero (Herediano)

Aanval: Bryan Ruiz (PSV), Joel Campbell (Olympiacos), Randall Brenes (Cartagines) en Marco Urena (Kuban Krasnodar).

Overleeft Costa Rica de groepsfase op het WK in Brazilië?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties