Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gedachten bij gelekt uitshirt PSV gaan terug naar mooiste uitshirt ooit

Laatste update:

Het nieuwe uitshirt van PSV is een combinatie van donker navy met rode tinten. Het gebruikte design is een ruitpatroon, dat de donkere aspecten combineert met een iets helderdere blauwtint. Richting de linkerborst en mouw vervaagt het blokjesmotief. Verwacht wordt dat PSV het shirt binnenkort officieel zal presenteren. Puma is voor het derde seizoen verantwoordelijk voor het ontwerp van het PSV-shirt. Het Duitse kledingmerk werd in 2020 binnengehaald.

Dit is het nieuwe uitshirt van PSV.

Het shirt bevat naast de dominante blokken een rode V-hals en een brede rode band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en de linkerborst bevat de badge van de club. De twee gouden sterren boven het logo verwijzen naar de 24 kampioenschappen. Iets lager prijkt de naam van Brainport Eindhoven. De hoofdsponsor heeft nog een contract tot 2027 in Eindhoven.

In het seizoen 2009/10 speelde PSV eveneens met een blokjesmotief. Dat shirt, zwart gecombineerd met een rood-witte verticale baan over de linkerborst, werd tijdens het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uitshirt ooit. "Heel krachtig, die Brabantse balk", was destijds het juryrapport van Frank Evenblij. "Dat geeft dit shirt iets trots, iets patriottisch op een fijne manier." In het seizoen 2011/12 speelde PSV in het zwart-blauw geblokt.

Het uitshirt in het seizoen 2009/10, tijdens het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uitshirt ooit.

Wat vind jij van het nieuwe uitshirt van PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties