Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gedegradeerd Queens Park Rangers komt met nieuws over Redknapp

Laatste update:

"Harry is staying", benadrukt eigenaar Tony Fernandes, die een onderhoud met de oefenmeester had. "Dat was positief. Hij heeft er mijns inziens niet een moment aan gedacht om de club te verlaten en het project af te breken. Harry zal niet worden gedwongen om spelers te verkopen die hij wil behouden."

"We hebben daar een goed gesprek over gehad", verzekert Fernandes, die in januari diverse spelers naar Loftus Road haalde. Na de doelpuntloze remise van zondag tegen Reading is de afdaling van QPR naar de Championship echter een feit. Redknapp heeft in Londen onder meer Júlio César, Christopher Samba, Esteban Granero, Shaun Wright-Philips, Adel Taarabt en Loïc Remy tot zijn beschikking.

Harry Redknapp is een te goede manager voor QPR

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
160

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties