Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geduld Ajax is op: 'Gabriel Misehouy hoort twee keiharde maatregelen'

Laatste update:

De achttienjarige Misehouy beschikt bij Ajax over een aflopend contract, dat de Amsterdammers graag willen verlengen. Vorige week werd echter duidelijk dat de rechtspoot lijkt te vertrekken.

Misehouy wisselde van zaakwaarnemer en sloot zich aan bij Pint Zahavi, die forse contracteisen bij Ajax op tafel heeft gelegd. "Misehouy eiste niet alleen speelminuten bij Ajax, maar ook in de grote wedstrijden", onthulde journalist Mike Verweij van De Telegraaf.

"Wat Ajax in het verleden ook verkeerd heeft gedaan, is contracten van zeven à acht ton uitdelen aan talenten. Misehouy heeft een goede vriend bij Ajax die zo'n contract heeft ondertekend. Dat doet Ajax nu niet meer. Hij verwacht meer geld en dat gaat Ajax hem niet betalen. Maar Ajax heeft hem een uitstekende aanbieding gedaan, heb ik gehoord", aldus Verweij.

Nu lijkt het geduld van de Nederlandse recordkampioen op te zijn. "Ajax lijkt de middenvelder op niet mis te verstane wijze duidelijk te maken tot hoe ver het bereid is te gaan voor een verlenging van zijn contract", schrijft Ajax Showtime, dat zich baseert op bronnen rondom de situatie.

"Misehouy lijkt zijn hand nu te hebben overspeeld. Het aanbod dat Ajax de speler eind januari deed voldeed niet aan zijn eisen. Die eisen zijn de club echter te gortig. Ajax' standpunt is nu dan ook helder: take it or leave it."

De geboren Amsterdammer lijkt bezig aan zijn laatste maanden als Ajacied. Diverse buitenlandse clubs zouden de situatie van Misehouy, die volgens Transfermarkt 1 miljoen euro waard is, in de gaten houden.

De Nederlandse jeugdinternational speelde tot dusver geen minuut in de hoofdmacht van Ajax. Namens Jong Ajax was Misehouy in 44 wedstrijden goed voor 11 doelpunten en 4 assists.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Atalanta - AS Roma
0
Zwaar gehavend Man United doet wat het kan, maar verliest toch van Arsenal
35
Bayern München laat twee gezichten zien in wedstrijd zonder aanvallende sterren
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
33
Excelsior-captain wil deal met PSV: 'Als jullie het volgende week goed doen...'
6
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties