Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geduld Dortmund raakt op; club wil duidelijkheid over toekomst sterspeler

Laatste update:

De clubleiding van de huidige nummer zes van de Bundesliga hoopt duidelijkheid te krijgen voordat de Duitse competitie weer wordt hervat, op 22 januari. Dan komt FC Augsburg op bezoek in het Signal Iduna Park. "Natuurlijk willen we dat er zo snel mogelijk een keuze wordt gemaakt", vertelt Kehl in de Westdeutsche Allgemeine Zeiting. "Het is voor iedereen belangrijk dat er duidelijkheid komt."

Meer: Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort

De komende weken staan gesprekken gepland tussen het bestuur van Dortmund en vertegenwoordigers van Moukoko. Dat is niet de eerste keer; eerdere onderhandelingen waren niet succesvol. Mocht Moukoko ervoor kiezen om Dortmund te verlaten, dan kan hij er volgens verschillende media voor kiezen om zijn carrière te vervolgen bij onder meer Barcelona, Manchester United en Chelsea.

Dortmund pikte de destijds elfjarige Moukoko in 2016 op bij FC Sankt Pauli. Na verschillende jeugdteams van die Borussen te hebben doorlopen, maakte hij in 2020 zijn Bundesliga-debuut. Moukoko was destijds met een leeftijd van zestien jaar en een dag de jongste debutant ooit op het hoogste niveau in Duitsland. Inmiddels staat de teller op 59 officiële duels in het eerste elftal van Dortmund, waarin de tweevoudig Duits international elf keer trefzeker was.

Moet Youssoufa Moukoko Borussia Dortmund trouw blijven?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties