Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geef Davy Klaassen zoveel opslag dat hij blijft, het geld is er'

Laatste update:

Een eventueel vertrek van Klaassen zal hoe dan ook onderwerp van gesprek blijven, zo weet ook Henk Spaan. De journalist schrijft in zijn column voor Het Parool dat de international eigenlijk onmisbaar is en maakt de vergelijking met Earvin Magic Johnson Jr., die zich met zijn rijke balvaardigheid, spelinzicht en passing ontwikkelde tot een van de meest succesvolle basketballers aller tijden.

"Daarnaast heeft Klaassen het talent om de visueel opgeslagen informatie meteen om te zetten in acties. (Behalve woensdagavond dan). Van alle financieel gezonde clubs in Europa geeft Ajax verreweg het minste uit aan spelerssalarissen: twintig procent. Geef Klaassen zoveel opslag dat hij blijft. Het geld is er", aldus Spaan. De 24-jarige Klaassen heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2019.

-
Denk jij dat Davy Klaassen volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties