Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geen enkele ploeg beschikt voorin over meer potentie dan Manchester City'

Laatste update:

The Citizens besloten de afgelopen voetbaljaargang als nummer drie van Engeland. De afgelopen weken werd de transfermarkt bestormd: Bernardo Silva en Ederson werden samen voor een bedrag van negentig miljoen euro weggeplukt bij respectievelijk AS Monaco en Benfica. "Ik ben ervan overtuigd dat we volgend seizoen een ander Manchester City zullen zien", zegt Hamann tegen de Daily Mirror. "Ik zie het niet gebeuren dat ze geen rol van betekenis zullen spelen in de titelrace."

Guardiola volgde Manuel Pellegrini op in het Etihad Stadium. "De selectie was op bijzonder povere wijze samengesteld toen hij arriveerde, hetgeen verbazingwekkend was gezien de middelen van de club", vervolgt de Duitser. Volgens Hamann had City eerder moeten doorselecteren. "Ondanks het feit dat ze vrij recent nog jongens als Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, John Stones en Gabriel Jesus hebben weten te strikken, verbaasde het me niet dat ze het lastig hadden om gelijke tred te houden met Chelsea. Stones bijvoorbeeld is een prima verdediger, maar hij genoot afgelopen seizoen simpelweg onvoldoende steun."

"De problemen waren te voorzien", meent Hamann, die veel verwacht van de aanvalslinie van City. "Ik denk dat geen enkele club voorin over meer potentie beschikt. Ik denk dat Gabriel Jesus komend seizoen de grote ster zal worden. Het is overduidelijk dat hij een talentvolle jongen is met de juiste mentaliteit. Ik las ooit een interview met hem waarin hij zei dat de faam hem koud laat. Ik denk dat hij een game-changer zou kunnen zijn. Sergio Agüero heeft lang de kar getrokken bij City, maar achter zijn naam lijkt voor komend seizoen nog een vraagteken te staan."

Is Manchester City komend seizoen de te kloppen ploeg in de Premier League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties