Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gewilde José Mourinho kan opvallende stap maken in de voetballerij'

Laatste update:

De naam van Mourinho werd de voorbije maanden met verschillende clubs in verband gebracht. Zo zou een terugkeer naar Chelsea op de rol staan en viel zijn naam ook bij Bayern München. Vanuit Turkije toonde Besiktas interesse.

Meer: José Mourinho: Portugal wint het EK, Harry Kane wordt topscorer en Jude Bellingham Speler van het Toernooi

Mourinho kan echter voor een nieuwe rol gaan, daar Longari meldt dat de 61-jarige coach als technisch directeur aan de slag kan in de hoogste Saudische voetbalcompetitie. Al-Qadisiya is als koploper op het tweede niveau al verzekerd van promotie.

De stap zou opmerkelijk zijn, daar Mourinho nog niet openlijk heeft aangegeven klaar te zijn met het trainersvak. Tijdens een toespraak in februari van dit jaar beweerde hij zelfs nog vol energie te zitten.

"Het is niet zo dat ik 61 ben en dat ik wil stoppen op mijn 65e", sprak Mourinho. "Dat kan helemaal niet. Er is nog een lange weg te gaan." Het is dan ook zeer de vraag of Mourinho op het aanbod ingaat.

Mourinho werd in januari ontslagen door AS Roma, de club waarmee hij in 2022 beslag legde op de Conference League en afgelopen seizoen een strafschoppenserie verwijderd was van Europa League-winst.

Al-Qadisiya is de trotse koploper op het tweede niveau in Saudi-Arabië. Met nog twee wedstrijden te gaan kan directe promotie naar de Saudi Pro League de club niet meer ontgaan.

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
13
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
62
Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
3
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
3
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
6
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties