Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geen risico' met Blind: 'Er gaan over die wedstrijd allerlei verhalen'

Laatste update:

Verweij had maandagavond nog contact met de persvoorlichter van Ajax. "Hij zegt dat als het heel slecht was geweest, dan hadden ze het geweten", zegt de Ajax-volger op de website van de krant. "Bij Ajax weten ze gewoon niet beter dan dat het gewoon een check is en dat ze geen enkel risico nemen. Ze willen heel veel dingen uitsluiten en daarom wordt hij op dit moment gecontroleerd. Ajax kan niet communiceren vanwege de privacy-wetgeving. En door het geval-Nouri nemen ze natuurlijk geen enkel risico. Ik denk dat we gewoon rustig moeten afwachten totdat het duidelijk is wat er daadwerkelijk aan de hand is."

Chef voetbal Valentijn Driessen plaatst vraagtekens bij de handelswijze van de medische staf van Ajax tijdens het duel met Valencia. "Ik ben natuurlijk niet de dokter van Ajax, maar achteraf is het natuurlijk vreemd dat hij heeft doorgespeeld. Zeker met Nouri in het achterhoofd", aldus Driessen. "Was het verantwoord en had je dat moeten doen? Dat zijn wel vragen die ik achteraf kan stellen. Misschien worden die vragen achteraf bij Ajax ook wel gesteld."

"Er gaan over die wedstrijd allerlei verhalen", vervolgt Verweij. "De week voorafgaand aan AZ - Ajax heeft Donny van de Beek boven de wc-pot gehangen, Joël Veltman is ziek geweest en Daley Blind is ziek geweest. Dus misschien was het wel een virusje waardoor hij dinsdag niet helemaal lekker was en licht in zijn hoofd. We kunnen er van alles over roepen, maar laten we het gewoon afwachten."

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
67
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
112
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
16
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
58
Achttienvoudig Oranje-international is plots gratis op te pikken in Engeland
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties