Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen Sánchez: PSV aan de haal met andere verdediger uit de Premier League

Laatste update:

Volgens Timmer is Egan-Riley de laatste optie om PSV in de komende uren te versterken. De Eindhovenaren haalden deze zomer al vele aanvallende versterkingen in huis, maar laten het in de defensie op de allerlaatste uren aankomen. Omdat Egan-Riley bij Burnley een aantal concurrenten voor zich moet dulden krijgt de Engelsman de kans om vlieguren te maken bij PSV. Op Turf Moor beschikt hij over een contract tot medio 2026. Over een optie tot koop spreekt Timmer tot dusver niet, waardoor het erop lijkt dat Peter Bosz de problemen centraal achterin slechts tijdelijk gaat oplossen dit seizoen.

Egan-Riley is een 1,83 meter lange centrumverdediger die ook uit de voeten kan als rechtsback en als verdedigende middenvelder. De Engels jeugdinternational is afkomstig uit de jeugdopleiding van Manchester City. Burnley nam hem in de zomer van 2022 transfervrij over van the Citizens en verhuurde hem in de winterse transferwindow aan Hibernian. De stopper speelde drie minuten mee in de Premier League, maakte negentig minuten in een Champions League-duel in het seizoen 2021/22 en kwam namens Burnley tot achttien minuten in de Championship.

Wat de komst van Egan-Riley voor de flink aan PSV gelinkte Sánchez gaat doen is nog onduidelijk. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de Engelsman 'niet het beoogde hoofdgerecht' van PSV. Of dat betekent dat Sánchez later vrijdagavond nog gepresenteerd wordt, is gissen. Eerder werd al duidelijk dat Zeno Debast (RSC Anderlecht) en Jarrad Branthwaite (Everton) in ieder geval niet de overstap maken naar de Eindhovenaren.

Update 00:30 uur: De komst van Egan-Riley is afgeketst
PSV heeft niet Egan-Riley, maar Armel Bella-Kotchap op huurbasis overgenomen van Southampton. De 21-jarige centrumverdediger stond ook in de belangstelling van Bayern München. De panelen verschoven op Deadline Day razendsnel. PSV gaf de voorkeur aan Bella-Kotchap boven Egan-Riley.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties