Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen terugkeer naar Nederland voor Zakaria Bakkali na verhuur

Laatste update:

Technisch directeur Henk van Stee bevestigde eerder tegenover het Algemeen Dagblad dat Bakkali door zijn zaakwaarnemer was aangeboden in Rotterdam-West. "Maar wij zijn heel duidelijk. We hebben geen geld om spelers te halen. Dat is alleen het geval mocht Abdou Harroui onverhoopt vertrekken. Bakkali is van harte welkom. Maar alleen als hij niks kost", liet Van Stee weten. "Wij hebben tot dusver alleen geen idee hoe hij er fysiek voor staat."

"Er was ook interesse uit de Eredivisie, maar Bakkali kiest ervoor om minuten en kansen af te dwingen bij Beerschot", valt op de clubsite van Beerschot te lezen. "Zakaria heeft talent en kwaliteiten. Daar twijfelen we niet aan. Het is aan hem en aan ons om hier een succes van te maken", zegt trainer Will Still over Bakkali.

Bakkali speelde tussen 2008 en 2015 voor PSV, nadat hij was overgenomen van Standard Luik. Na 24 optredens in de hoofdmacht, waarin hij 4 keer scoorde, verliet hij PSV voor Valencia. In Spanje kwam hij tot veertig wedstrijden voor los Che en na een huurperiode bij Deportivo la Coruña, maakte hij definitief de overstap naar Anderlecht.

In zijn eerste seizoen bij Anderlecht kwam Bakkali nog geregeld in actie, maar de afgelopen anderhalf jaar speelde hij amper. Zijn contract loopt nog door tot medio 2022.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties