Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen uitsupporters bij Klassiekers na terugtrekking Feyenoord

Laatste update:

De club heeft de afgelopen tijd samen met Ajax, supportersverenigingen, burgemeesters en de gemeenten Rotterdam en Amsterdam gewerkt aan een plan dat het meereizen van uitsupporters onder normale omstandigheden mogelijk had moeten maken. Het doel van die gesprekken was om met ingang van komend seizoen weer te beginnen met het toelaten van fans van de uitspelende club.

Feyenoord wijst echter naar de wedstrijd tussen Ajax Onder-19 en Feyenoord Onder-19 van een ruime week geleden, toen familieleden van Feyenoord-spelers op De Toekomst werden belaagd door Ajax-supporters. Tijdens een wedstrijd tussen het Amsterdamse Swift en SC Feyenoord, de amateurtak van de club, vonden een week daarvoor bovendien ook al incidenten plaats. Zo was er sprake van ernstige spreekkoren en werden de ruiten van de Feyenoord-bus ingegooid. De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om de gemoederen weer tot bedaren te brengen.

Feyenoord is hierdoor tot de conclusie gekomen dat 'het punt nog niet genaderd is dat erop vertrouwd kan worden dat wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord onder normale omstandigheden kunnen verlopen indien daar ook uitsupporters bij zijn.' De club heeft inmiddels de andere betrokken partijen op de hoogte gesteld van de beslissing en de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb onderschrijft het standpunt van de club. De sinds 2009 geldende situatie dat uitsupporters Klassiekers niet kunnen meemaken blijft daardoor voorlopig van kracht.

Snap jij het standpunt van Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties