Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen voorkeursbehandeling voor 'MSN': 'Rust geven? Dat zou kunnen'

Laatste update:

Luis Enrique geniet van zijn aanvallers, maar benadrukt dat zij geen voorkeursbehandeling krijgen. "Ik zie Messi, Suárez en Neymar zoals ik ze altijd zie, namelijk hetzelfde als de rest van mijn spelers", zei de coach. "Of ik van plan ben om ze in bepaalde wedstrijden rust te geven? Daar heb ik nog niets over besloten, maar het zou kunnen. Ik zal kijken naar wat het beste is voor het team en voor het restant van dit seizoen."

Met nog vier competitiewedstrijden te gaan heeft Barcelona twee punten meer dan achtervolger Real Madrid. "De titel is nog niet binnen en de spelers weten dat. Dat zie ik iedere dag op de trainingen", benadrukte Luis Enrique. "Deze competitie is als een marathon: je kan niet sprinten tot vlak voor het einde en dan beginnen met lopen. Dit is de beslissende fase van het seizoen en nu willen we het kampioenschap binnenhalen."

-
Denk je dat Barcelona kampioen wordt?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties