Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geen zorgen om De Ligt: 'Hij zou een goed koppel kunnen vormen met hem'

Laatste update:

"Demiral heeft het goed gedaan en het is moeilijk om hem op de bank te zetten. Hij zal voorlopig spelen, ook aanstaande zondag tegen AS Roma. Demiral is wat agressiever dan De Ligt, wat meer solide, ook als het aankomt op mandekking", zegt Della Valle over de concurrentiestrijd tussen de twee jonge verdedigers bij Juventus. De Ligt hoeft zich echter nog geen 'zorgen' te maken, omdat dit een 'momentopname' is. "Hij heeft tijd nodig om te wennen aan het Italiaanse voetbal, om het te begrijpen en de taal te leren."

Sarri heeft dubbele boodschap voor De Ligt na wedstrijd tegen Cagliari

Lees artikel

Dat Juventus-trainer Maurizio Sarri zich maandag na afloop van de wedstrijd tegen Cagliari (4-0 zege) lovend uitliet over De Ligt, ziet Della Valle als een positief teken voor de Nederlandse verdediger. "Zoiets zegt Sarri niet voor niets. Het was makkelijker geweest als De Ligt in de luwte had kunnen wennen. We hebben De Ligt nog niet op zijn best gezien, maar hij is nog erg jong. We moeten nog even wachten. Hij moet geduld hebben."

"Demiral lijkt meer op Chiellini. Dat is beter voor Bonucci. Komend seizoen zou De Ligt een goed koppel kunnen vormen met Chiellini. Of later misschien samen met Demiral. De Ligt en Demiral zijn de verdedigers van de toekomst", verwijst Della Valle naar Giorgio Chiellini, die in het begin van het seizoen een zware knieblessure opliep. Afgelopen weken doken er geruchten op over een eventuele terugkeer bij Ajax, maar daar is de Juventus-watcher duidelijk over. "Uitgesloten."

Zie jij Matthijs de Ligt nog slagen bij Juventus?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
4
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties