Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geertruida geeft transferadvies nu ex-Feyenoorder sterren van de hemel speelt

Laatste update:

Crysencio Summerville is al het gehele seizoen on fire in de Championship. Alles wat de Nederlander aanraakt lijkt in goud te veranderen - hij produceerde al 14 goals en 7 assists in 28 wedstrijden - en afgelopen weekeinde was dat niet anders.

Summerville maakte twee van de drie goals bij Leeds United - Rotherham United (3-0), waaronder een onvervalste panenka. Als de 22-jarige aanvaller beelden van het duel op Instagram deelt, regent het dan ook reacties op het sociale medium.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Crysencio Summerville ???? (@csummerville7)

Meerdere bekenden uit de voetbalwereld melden zich in de commentsectie, waaronder Geertruida. De Feyenoord-verdediger, die Summerville als klein jongetje al kende, schrijft: "Ja heel snel vertrekken in de zomer!!!" gevolgd door een vuuremoji.

Ook Antoni Milambo oogt redelijk stellig in zijn commentaar ("Slapen jij!!!"), terwijl Quilindschy Hartman iets hiëroglyfischer blijft (emoji van een frietverpakking).

In tegenstelling tot bovengenoemde reageerders speelde Summerville nooit een wedstrijd in Feyenoord 1. De rechtspoot vertrok in 2020 naar Leeds, wat uiteindelijk een schot in de roos bleek. voor beide partijen.

Sinds vorig seizoen timmert Summerville steeds meer aan de weg en inmiddels is hij onbetwist basisspeler bij Leeds. Feyenoord wilde zijn jeugdproduct graag terughalen deze winter, maar is al niet meer in staat dat financieel op te hoesten.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
28
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
11
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
15
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties