Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geertruida spreekt zich na grote interesse uit over toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

"Ik ben blij en gelukkig met wat ik heb", zegt Geertruida als de interesse van Leipzig ter sprake komt. De Duitsers zijn op zoek naar een vervanger voor Josko Gvardiol, die voor een megabedrag de overstap gaat maken naar Manchester City. "Het is altijd mijn droom geweest om voor Feyenoord te spelen en dat gevoel is niet anders nu er belangstelling is. Zolang ik hier ben, zal ik altijd honderd procent geven."

Door het vertrek van Kökçü heeft Geertruida bij Feyenoord de mogelijkheid om uit te groeien als nieuw boegbeeld. "Ik ben klaar om de leidersrol binnen het elftal over te nemen", aldus de verdediger. "Ik spreek Orkun nog vaak. We zitten samen ook nog in een app-groep en dan belanden we soms heerlijk in een groepsgesprek. Orkun is een vriend, ik speelde vanaf mijn veertiende tot deze zomer met hem samen. We hebben zoveel meegemaakt met elkaar."

Of de interesse van Leipzig opnieuw gaat oplaaien moet de komende weken blijken. Tot die tijd voelt Geertruida zich goed in Rotterdam, eens te meer omdat hij een goede band heeft met Arne Slot. De mandekker weet wel waarom het klikt met zijn trainer. "Omdat wij elkaar goed begrijpen. Slot heeft me op een andere manier naar voetbal laten kijken. En hij is in staat om me elke keer wéér te triggeren en te raken. Ik voel dat ik bij hem kan blijven bijleren."

Wie moet de nieuwe aanvoerder worden van Feyenoord?

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
5
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
11
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties