Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geertruida ziet wervelend seizoen beloond worden met interesse van Barcelona'

Laatste update:

Dat een speler van Feyenoord in verband wordt gebracht met een vertrek uit De Kuip mag geen verrassing worden genoemd. Al maanden wordt er gesproken over een uittocht van bepalende spelers. Zo zou Orkun Kökçü niet meer te behouden zijn en wordt er ook hevig aan succestrainer Arne Slot getrokken. De interesse van Barcelona in Geertruida kwam echter nog niet voorbij. Voor de verdediger is het een voorzichtige beloning voor een toch al onvergetelijk seizoen.

De beweringen van Romero zijn woensdagmiddag gedaan in zijn nieuwste Twitch-uitzending en worden opgepikt door gerenommeerde supportersplatforms. De Spaanse journalist benadrukt dat het om eerste speldenprikjes gaat. Of Barcelona ook serieus werk gaat maken van de komst van Geertruida valt nog te bezien. Feyenoord kan bij mogelijke interesse hoog in de boom gaan zitten, daar de Oranje-international recent zijn contract verlengde. Geertruida ligt tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid.

Geertruida werd dit seizoen door Slot zowel in de verdediging als op het middenveld geposteerd. Bij afwezigheid van Marcus Pedersen fungeerde hij als rechtsback, terwijl hij ook een betrouwbare kracht was in het hart van de defensie. De goede prestaties van het jeugdproduct leidden er in maart van dit jaar toe dat hij voor het eerst werd opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. Eind maart debuteerde hij als basisspeler tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Grote smet op het Oranje-debuut van Geertruida was een hamstringblessure, die ervoor zorgde dat hij de strijd vijf minuten voor tijd moest staken. De rechtspoot zag de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam en de verloren halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax aan zijn neus voorbijgaan. Na zijn rentree werd Geertruida meteen weer onbetwiste basisspeler en leidde hij Feyenoord naar de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis. Bondscoach Ronald Koeman nam hem tevens op in de voorselectie voor de Nations League.

Wat moet Feyenoord vragen voor Lutsharel Geertruida?

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
6
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties