Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gefileerde Rose wil na spraakmakend interview naar Chelsea of Man United'

Laatste update:

In het interview vraagt de twaalfvoudig international van Engeland om nieuwe spelers die hij niet hoeft te googelen. Hij gaat bovendien in op zijn toekomstwensen en zijn salaris. Hij staat al sinds februari aan de kant met een knieblessure, maar is bijna fit. De afgelopen maanden heeft Rose veel nagedacht over zijn toekomst, vertelt hij. "Ik benader mijn top en ik heb waarschijnlijk nog maar één langdurig contract te gaan", erkent de 27-jarige back, die vorig seizoen voor zijn blessure tot achttien wedstrijden kwam. "De klok tikt en ik wil prijzen winnen. Ik wil niet vijftien jaar voetballen zonder prijs of medaille. Sorry, maar zo zit ik niet in elkaar. Daar zou ik niet gelukkig van worden."

Rose spreekt bovendien de wens uit om terug te keren naar het noorden van Engeland. Als zestienjarige verliet hij Leeds United voor Tottenham. Wat dat betreft zou een transfer naar Manchester een interessante optie kunnen zijn voor Rose. "Ja, ik heb ploeggenoten die hun families in Zuid-Korea of Argentinië hebben achtergelaten, maar ik ben nu ook al tien jaar weg en ik zie mijn moeder niet vaak. Voordat ik met pensioen ga, wil ik in het noorden voetballen. Op de korte termijn wil ik weer gaan voetballen zoals vorig jaar. Dan komt het plan voor de lange termijn vanzelf. Ik zeg niet dat ik weg wil, maar als er iets concreets voorbijkomt, zou ik er niet voor terugdeinzen om mijn mening kenbaar te maken aan iedereen bij de club."

Een eventuele nieuwe club kan zich in ieder geval voorbereiden op pittige salarisonderhandelingen. "Eén ding is zeker: ik weet wat ik waard ben en ik zal ervoor zorgen dat ik krijg wat ik waard ben", kondigt Rose aan. "Ik speel niet zo goed als ik doe, om vervolgens niet betaald te krijgen wat ik waard ben. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Zo'n persoon ben ik niet. Als ik het niveau haal dat ik vorig seizoen haalde, zorg ik ervoor dat ik betaald krijg wat ik waard ben. Ik weet niet hoe lang ik nog op dit niveau zal zitten. Ik ben niet zo dom dat ik niet het maximale eruit haal. Dan gaat het om medailles, prijzen en het salaris."

"Eenieder die denkt dat geld mijn voornaamste drijfveer is, zit fout. Maar ik weet wat ik waard ben. En net zoals iedereen in mijn ploeg, ben ik in mijn ogen meer waard dan ik nu krijg. Ik spreek niet namens de andere spelers, maar dat is mijn kijk erop", concludeert Rose, die na zijn interview veel kritiek te verduren heeft gekregen. Oud-voetballer Gary Neville reageert bijvoorbeeld verontwaardigd. "WTF is Danny Rose thinking!", schrijft hij op Twitter. "Kun je je voorstellen dat hij op het trainingsveld komt, na maandenlang niet fit te zijn geweest? 'Goedemorgen jongens!' Dat hij weg wil is niet erg, maar het gaat erom hoe je dat probeert te bereiken. Hij had professioneel moeten blijven."

Danny Rose is goed genoeg voor een club als Chelsea

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties