Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gefrustreerd Man United gaat laatste poging wagen voor komst van Antony'

Laatste update:

United zit al enkele weken achter Antony aan en zijn zaakwaarnemers reisden al vroeg tijdens de zomerse transferwindow naar Europa om een deal te sluiten. Het vorige bod van zestig miljoen euro was alleen niet toereikend genoeg voor Ajax, dat geen noodzaak ziet om de Braziliaan te verkopen. Voor een vaste transfersom van 57,37 miljoen euro exclusief 10 miljoen euro aan bonussen vertrok Lisandro Martínez al naar United, terwijl ook Sébastien Haller en Ryan Gravenberch voor aanzienlijke bedragen werden verkocht aan respectievelijk Borussia Dortmund en Bayern München.

Ajax houdt dus nog steeds vast aan een bedrag van tachtig miljoen euro voordat men bereid is om Antony te laten vertrekken. De houding van Ajax zorgt voor frustratie bij United, dat de vraagprijs voor de negenvoudig international van Brazilië te gortig vindt. Toch willen de Engelsen volgens GOAL met een verbeterd bod nog één keer een poging wagen om de komst van Antony te realiseren.

Antony maakte in de zomer van 2020 een transfer van São Paulo naar Ajax, waar hij een contract voor vijf jaar tekende. Hij kwam tot nog toe tot 78 officiële duels voor de Amsterdammers in alle competities, waarin hij hij goed was voor 22 goals en 20 assists. Vooralsnog haalde Manchester United deze transferperiode drie spelers naar de club: Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez. Alle drie hebben een Eredivisie-verleden, terwijl zowel Malacia (Feyenoord) en Martínez (Ajax) rechtstreeks uit Nederland overkwam.

Moet Ajax vasthouden aan de vraagprijs van tachtig miljoen euro?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties