Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefrustreerd Sporting grijpt na puntverlies winterkampioenschap mis

Laatste update:

Het verjongde Sporting van Leonardo Jardim verloor dit seizoen pas één keer (FC Porto 3-1, 27 oktober) en hoopte zaterdag zijn zesde zege op rij te boeken, maar dat lukte niet. De bezoekers van Nacional begonnen brutaal aan de wedstrijd en versierden enkele hoekschoppen. Na het eerste kwartier nam Sporting meer het initiatief en werd de druk op het doel van Gottardi opgevoerd. Hij redde op een vrije trap van André Martins, op een schot van Diego Capel en zag André Carrillo na mooi voorwerk van Adrien Silva net voorlangs schieten. Toch was de grootste kans in de bij vlagen harde eerste helft voor de eilandbewoners: de twintigjarige spits Lucas João kopte rakelings naast. Jardim bracht met Islam Slimani in de rust een extra spits binnen de lijnen.

De Algerijns Speler van het Jaar 2013 kreeg direct een grote kans: na een voorzet van Cédric Soares kopte Slimani in, maar Gottardi voorkwam met een zweefduik de bevrijdende 1-0. Nacional kreeg na een uur ook een goede mogelijkheid, maar Diego Barcellos gleed de bal rakelings naast. Sporting leek hierna alsnog op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Slimani werd tot grote woede van de Sportinguistas afgekeurd. Het bleef hierdoor bij een brilstand in Estádio José Alvalade en na afloop waren de spelers van Sporting nog steeds erg boos op arbiter Manuel Mota. Sporting speelt volgende week nog een groepswedstrijd in de Taça da Liga tegen Porto.

-
Denk jij dat Sporting Portugal kampioen wordt?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
5
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
128

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties