Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefrustreerde Berghuis ziet duidelijke trend in het voetbal: 'Wat doe je eraan?'

Laatste update:

Ajax keek op bezoek in Stadion An der alten Försterei bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. Een rake strafschop van Robin Knoche en een blunder van Gerónimo Rulli maakten de klus voor de ploeg van Heitinga na rust schier onmogelijk. "Ik denk dat het in de tweede helft beter ging dan in de eerste helft", analyseert Berghuis. "In de eerste helft stond Devyne (Rensch, red.) iets lager en stonden Kudus en ik een beetje vast. In de tweede helft stond Devyne iets hoger en ik iets lager. Toen hadden we meer dynamiek, maar niet genoeg."

Meer: John van 't Schip kiest voor verrassende vervanger van geschorste Jorrel Hato | Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself

Desondanks is Berghuis van mening dat de uitschakeling onnodig was. Met name Mohammed Kudus kreeg een opgelegde mogelijkheid om Ajax terug te brengen in de wedstrijd. "Er had meer ingezeten. Een paar momenten valt het hun kant op. We hebben ons terug blijven vechten in de wedstrijd, maar dan valt het net niet onze kant op. Dan krijgen zij precies wat zij willen. Een penalty, een vroege 1-0 en dat schot. Dan speel je ze in de kaart in eigen huis. Ik denk wel dat wij genoeg gecreëerd hebben om terug te komen in de wedstrijd."

"Hoe lastig is dat dan. Er zijn tal van voorbeelden van hen dit seizoen dat ze zeker niet het meeste balbezit hebben, maar dat je weet dat ze wachten en rustig blijven. Dat lijkt me echt frustrerend", snijdt verslaggeefster Fresia Cousiño Arias vervolgens aan. "Dat is het voetbal van tegenwoordig. Veel teams hanteren die speelstijl. Wat kan je eraan doen? De penalty is een kopbal van één meter die op de arm valt bij Calvin Bassey. Dat schot bij Rulli kan gebeuren. Hij heeft ons de laatste weken vaak op de been gehouden."

Berghuis erkent dat Ajax respect heeft voor het voetbal dat Union speelt. "Ik weet niet wie dat niet heeft? Iedereen heeft zijn eigen stijl", aldus de middenvelder. "Ajax heeft zijn eigen stijl en Union ook. Zij proberen daar succesvol mee te zijn. En dat zijn ze ook. Ze zijn door in Europa en staan hoog in de Bundesliga. Wij zijn ook heel succesvol geweest en hopen met onze manier van spelen nog succesvol te zijn dit seizoen. Maar dat wij nu uitgeschakeld worden is niet goed genoeg voor Ajax. Dat is duidelijk."

UEFA Europa League
1. FC union Berlin
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
9
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
13
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
11
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
41
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
99
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties