Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gefrustreerde Overmars wil geld bij Ajax juist laten rollen'

Laatste update:

In zijn zoektocht naar nieuwe spelers voert Overmars geregeld discussies met Dennis Bergkamp, collega in het Technisch Hart, om de gaten in de A-selectie op te vullen met eigen jeugd of aankopen. Het is echter vooral de rvc met Ajacieden Leo van Wijk en Theo van Duivenbode, die op de kleintjes let, zo verzekert het dagblad zaterdag. Tot frustratie van Marc Netto, die het geld liefst zou willen laten rollen.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Overmars voelt zich wel vaker in het hemd gezet, zo klinkt het. Hij wilde Peter Bosz' wensen inwilligen om niet verder te gaan met keeperstrainer Carlo l'Ami, inspanningsfysioloog Björn Rekelhof en assistent Bergkamp, maar daar stak onder meer Edwin van der Sar een stokje voor. De algemeen directeur, en lid van het Technisch Hart, wilde hooguit één mutatie en dat was Hennie Spijkerman naar Jong Ajax. Uiteindelijk vertrok Bosz naar Dortmund en werd Spijkerman weer bij de A-selectie gehaald.

Overmars wilde Michael Laudrup als opvolger van Bosz, met Marcel Keizer aan zijn zijde. Zo kon laatstgenoemde klaar worden gestoomd voor het hoofdcoachschap. Van der Sar en Bergkamp achtten Keizer na zijn succesvolle jaar bij Jong Ajax echter klaar voor het grote werk, ook al vond Keizer een tussenstap naar verluidt niet onverstandig.

Denk jij dat Ajax dit seizoen een prijs gaat pakken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties