Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefrustreerde Van Persie: 'We hebben de VAR en vier scheidsrechters..'

Laatste update:

De recordtopscorer van het Nederlands elftal noemt de rode kaart voor St. Juste in een interview met Voetbal International 'terecht', maar vindt dat de 1-0 afgekeurd had moeten worden. "'Dat moment heb ik óók teruggezien. Volgens mij had Justin minimaal één hand op de bal, vóór de lijn, en toen kreeg hij een tik van Dolberg. Dat mag geen goal zijn. Er was in de tweede helft ook een moment met een handsbal van hun linksback."

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Nicolás Tagliafico raakte de bal ruim een kwartier voor tijd met zijn hand en volgens Van Persie had de bal op de stip gemoeten. "We hebben de VAR-mensen én vier of vijf scheidsrechters, maar die zien het niet... Dat vind ik vreemd. Op zo'n moment moet het ook een beetje meezitten. Maar goed: dat is niet gebeurd, dus moeten we ons verlies pakken."

Van Persie speelde de wedstrijd zelf overigens niet uit, want bij rust werd hij vervangen door Bart Nieuwkoop. Toen stond het door de eigen treffer van Bijlow en het doelpunt van Hakim Ziyech al 2-0. In de slotfase van De Klassieker kopte Dusan Tadic de 3-0 tegen de touwen. Feyenoord staat nu met twintig punten op de derde plaats in de Eredivisie.

-
Ben jij het met Robin van Persie eens?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties