Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gefrustreerde' Wenger: 'Ik heb niet het gevoel dat ik met pensioen ben'

Laatste update:

"Ik heb niet het gevoel dat ik met pensioen ben en voel me gefrustreerd door het gebrek aan competitie. Dat is wat ik het meeste mis. Want eerlijk gezegd zijn er ook genoeg dingen in de voetballerij die ik niet mis. Maar natuurlijk: de wedstrijddag, de competitie, dat je iets samen kunt bereiken, de gedeelde emoties, ups en downs, dat zijn dingen die ik mis. Het is mijn hele leven geweest", stelt Wenger.

"Ik ben nog niet klaar", vervolgt de Fransman vastberaden. Eerder gaf hij te kennen dat hij in 2019 wil terugkeren in de voetballerij. "Mensen willen je graag in hokjes plaatsen, bijvoorbeeld dat je klaar of met pensioen bent. Je wordt volledig afgeschreven als je al wat ouder bent. Maar zolang ik genoeg levenslust heb, ga ik er mee door. Ik deel mijn kennis al 35 jaar en als je dat niet doet, is het leven waardeloos. Je moet de aarde niet verlaten zonder dat je hebt geprobeerd om de mensen wat te geven."

Zie jij Arsène Wenger nog in een van de vijf Europese topcompetities werken?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties