Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gegadigde streepte naam Van de Beek door na halve finale Champions League'

Laatste update:

De boulevardkrant meldt zondag dat dit al geruime tijd het geval is. Technisch directeur Michael Zorc identificeerde Van de Beek in eerste instantie als mogelijk doelwit voor die Borussen en de sportbestuurder heeft de middenvelder ook met eigen ogen aan het werk gezien. Volgens de berichtgeving besloot hij na de halve finale van de Champions League van afgelopen seizoen tegen Tottenham Hotspur echter geen werk te maken van de komst van Van de Beek.

Eerste training Antony I From São Paulo to Amsterdam

Hetzelfde geldt voor Ferran Torres, die op het punt staat om Valencia in te ruilen voor Manchester City. De Spaanse aanvaller werd eerder in het Signal Iduna Park geopperd als mogelijke vervanger van Jadon Sancho. Zorc zat vervolgens op de tribune tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Atalanta en Valencia eerder dit seizoen en besloot toen om Torres' naam eveneens door te strepen.

Jude Bellingham en Thomas Meunier wisten Zorc wel te overtuigen, aangezien zij voor aankomend seizoen alvast binnen zijn gehengeld. Sancho wordt verder nog altijd in verband gebracht met een vertrek en Jonathan Ikoné van Lille OSC en Jérémie Boga van Sassuolo worden genoemd als mogelijke opvolgers van de Engelsman.

Had jij Borussia Dortmund wel een goede club gevonden voor Donny van de Beek?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties