Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gehavend Barcelona met acht jeugdspelers naar Real Mallorca

Laatste update:

Xavi kan tegen Mallorca door een positieve coronatest geen beroep doen op Dani Alves, Jordi Alba, Álex Balde, Ousmane Dembélé, Gavi, Sergiño Dest, Philippe Coutinho en Abde Ezzalzouli. Verder ontbreken Sergi Roberto en Martin Braithwaite door langdurige blessures en kan er ook geen beroep worden gedaan op Pedri, Ansu Fati en Memphis Depay. Sergio Busquets moet het duel missen vanwege een schorsing. De regels van LaLiga schrijven voor dat een wedstrijd pas mag worden uitgesteld als er vijf of minder spelers van de A-selectie beschikbaar zijn.

Xavi heeft om die reden onder meer acht spelers van Barcelona B bij de selectie gehaald. Jutglà, Álvaro Sanz, Arnau Comas, Mika Mármol, Guillem Jaime, Lucas de Vega, Ilias en Estanis Pedrola behoren allemaal tot de wedstrijdselectie voor het duel met Mallorca. Ferran Torres behoort nog niet tot de wedstrijdselectie. Hij is nog altijd geblesseerd en ook nog niet ingeschreven voor LaLiga. Het goede nieuws is dat Clement Lenglet en Samuel Umtiti wel bij de groep zitten. Zij hebben op het laatste moment een negatieve test afgelegd aan de Spaanse autoriteiten en zijn speelgerechtigd.

Xavi woedend om 'competitievervalsing': 'Ik begrijp er niks van'

Xavi is niet te spreken over het besluit van LaLiga om de wedstrijd tussen RCD Mallorca en Barcelona 'gewoon' door te laten gaan.Lees artikel

Xavi uitte in aanloop naar het duel met Mallorca zijn onvrede over de gang van zaken. De coach sprak zaterdagmiddag tijdens de persconferentie over 'competitievervalsing' door het grote aantal afwezigen bij Barcelona. "Je moet handelen met gezond verstand, dit is de realiteit. We zullen spelen als LaLiga ons dwingt om te spelen. Maar het is een chaotische situatie. We zitten in een extreme situatie. Dit is het moment om een wedstrijd uit te stellen, want dit is competitievervalsing. Ik begrijp er niks van."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
7
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties