Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gehavend Tottenham Hotspur ligt na rampweek ook uit FA Cup

Laatste update:

Tottenham wist zijn vijf laatste ontmoetingen met Crystal Palace weliswaar te winnen, maar dat gebeurde telkens met het kleinst mogelijke verschil. Pochettino gaf diverse vaste waarden, waaronder Christian Eriksen, rust en dat kwam the Spurs uiteindelijk duur te staan. Crystal Palace schoot furieus uit de startblokken en wist al na negen minuten voetballen een opening te vinden in de defensie van de bezoekers. Doelman Paulo Gazzaniga wist een poging van Jeffrey Schlupp onvoldoende te keren, waarna Connor Wickham van dichtbij kon scoren: 1-0.

Crystal Palace kon daarna rustig achteroverleunen en kwam in defensief opzicht nauwelijks in de problemen. Tottenham ontbeerde simpelweg de creativiteit om tot uitgespeelde kansen te komen en zag de problemen na 34 minuten spelen toenemen. Scheidsrechter Kevin Friend kende de thuisploeg een strafschop toe na een handsbal van Kyle Walker-Peters, waarna het buitenkansje werd benut door Andros Townsend. Tottenham kreeg daarna nog een uitgelezen mogelijkheid om voor rust wat terug te doen, maar Kieran Trippier schoot een strafschop, gegeven na een overtreding van Patrick van Aanholt, naast.

Direct na de onderbreking haalde Pochettino Jan Vertonghen naar de kant ten faveure van Erik Lamela, die het aanvalsspel van Tottenham een boost moest geven. Het elftal van Pochettino creëerde ook wel enkele mogelijkheden, maar de uitblinkende Julián Speroni redde onder meer op een poging van Fernando Llorente. Crystal Palace kwam er zelf in het tweede bedrijf nauwelijks meer aan te pas, maar de ploeg van Roy Hodgson verdedigde gegroepeerd en wist de zege uiteindelijk uit het vuur te trekken.

-

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties