Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gehype van talentvolle Ajacieden zinloos: 'Ik trek dat niet zo goed'

Laatste update:

"Wat voor zin heeft het over Matthijs de Ligt te zeggen dat hij beter wordt dan Sergio Ramos? Of dat hij nu al verder is dan Vincent Kompany op achttienjarige leeftijd en daarom minstens tachtig miljoen euro moet kosten? Een dergelijke opmerking dient alleen maar ter meerdere eer en glorie van degene die hem heeft gemaakt", vindt Bruggink.

"Die kan dan over vijf jaar zeggen: 'Zie je wel, ik heb altijd al voorspeld dat Justin Kluivert net zo goed zou worden als Neymar.' (…) Ik trek dat niet zo goed", aldus Bruggink, die constateert dat iedereen wel kan zien dat De Ligt een talent is. "Hij is reserveaanvoerder van Ajax, komt in de media goed uit zijn woorden en mensen kunnen zich gemakkelijk met hem identificeren."

Bruggink stelt dat er nog zo veel factoren zijn die bepalen of een talent uiteindelijk een grote voetballer gaat worden: "Blijft hij gevrijwaard van blessures? Wil hij echt na dit seizoen weg? Heeft hij een goed carrièreplan? Hoe gaat hij om met de toch al hoge verwachtingen? Als speler zit je er dan echt niet op te wachten dat de druk nog eens extra wordt opgeschroefd door onzinnige vergelijkingen met spelers uit de wereldtop."

Ben jij het eens met Arnold Bruggink?

Meer nieuws

Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
4
Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
20
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
87
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
5
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties