Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geketende Gutiérrez kan nog voor miljoenen verkassen'

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad constateert dat Gutiérrez nooit het volledige vertrouwen heeft gekregen van zowel Mark van Bommel als Ernest Faber. 'Het sloeg over op zijn spel, waarin hij zich soms geketend voelde en niet altijd op zijn favoriete plek stond. Stilist Gutiérrez leerde weliswaar vechten en bikkelen, maar blonk niet meer uit in de dingen waarin hij vroeger uitblonk.'

Transferprofiel - Gastón Pereiro

Faber is wel tevreden over de manier waarop de aankoop van zes miljoen euro zich in trainingen manifesteert, maar zit een vaste basisplaats er niet in. 'Van PSV hoeft hij niet weg, maar Gutiérrez zelf kan misschien nog een andere stap maken. (...) Gutiérrez wil het liefst in Europa blijven, maar zou ook kunnen opteren voor een terugkeer naar Mexico. Het ligt in de rede dat PSV bij een verkoop geen verlies op hem wil maken en in ieder geval nog meerdere miljoenen van de transfersom wil terugzien.'

Er is naar verluidt belangstelling voor Gutiérrez, maar er worden geen namen genoemd door het dagblad. "Het is heel logisch dat een aantal spelers in deze periode hun situatie overweegt. In dat geval verwijs ik ze natuurlijk naar John de Jong (technisch manager, red.)", aldus Faber over transferkandidaat Gutiérrez. "Over zijn manier van trainen ben ik in ieder geval heel tevreden."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties