Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Gekkenhuis' na historische prestatie: 'Heel de stad staat ondersteboven'

Laatste update:

"We wisten dat we dit konden bewerkstelligen, maar dat we het ook daadwerkelijk waarmaken, is prachtig", zegt Loen in gesprek met NUsport. "Het geloof in eigen kunnen was er echt het hele seizoen al, maar zeker na de met 4-0 gewonnen heenwedstrijd in eigen huis tegen NEC in de halve finales van de Play-Offs ontstond er in de groep een bepaald gevoel van onoverwinnelijkheid."

Zondagavond werd de promovendus gehuldigd op het Raadhuisplein in Emmen en werd de selectie toegezongen door duizenden fans. "Dit betekent heel veel voor FC Emmen. Heel de stad staat ondersteboven. De fans zijn door het dolle heen. Het is één groot gekkenhuis", aldus Loen, die stelt dat de kracht van de ploeg vooral zit in het hechte collectief.

"De trainer (Dick Lukkien, red.) heeft ook een groot aandeel in dit succes. Hij weet ons altijd op het juiste moment op te peppen en is tactisch erg sterk", vervolgt Loen, die nog niet weet of hij volgend seizoen actief is op De Oude Meerdijk: "Ik ga eerst vakantie vieren en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren. Kijken wat er wel en niet komt. Maar met FC Emmen de Eredivisie in, daar zeg ik niet gelijk 'nee' tegen."

Verwacht jij dat FC Emmen volgend seizoen directe degradatie weet te vermijden?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
26
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
18
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties