Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geld interesseert me heel weinig, ik ben blij dat ik terug ben bij ADO'

Laatste update:

"Het is een beetje het verhaal van de eerste liefde", vertelt Immers in gesprek met Omroep West. "Liefde is nu groter dan het geld is. Het geld interesseert mij heel weinig. Ik ben daarom blij dat ik weer terug ben. Ik wilde terug naar huis. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in het buitenland, maar thuis trok gewoon veel meer. Wat hier nu op het veld staat, mijn vrouw, drie kinderen, ouders, broertjes en aanhang. Dat is het belangrijkste voor mij."

Immers en ADO gingen enkele dagen geleden met elkaar om tafel en toen was het volgens de 31-jarige middenvelder al binnen een uur besloten. "Alles was goed en prima", zegt de ex-speler van onder meer Feyenoord en Cardiff City, die in Den Haag zijn handtekening zette onder een tweejarig contract. "ADO was mijn eerste voorkeur. Je moet alle opties openhouden en dan moet je hopen dat ADO daar ook bij zit. Uiteindelijk kwamen ze."

De fans hopen dat Immers met zijn ervaring veel kan betekenen voor de residentieclub. Immers zegt de hoge verwachtingen te begrijpen. "Ik weet hoe ik me de druk om moet gaan. Maar ik kan het niet alleen en dat is iets wat mensen ook wel moeten begrijpen. Ik hoop dat we samen successen kunnen behalen."

Denk jij dat Lex Immers ooit nog voor een andere club speelt?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
23
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties