Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geld is echt mijn minste zorg, ik wil voor nu bij Real Madrid blijven'

Laatste update:

Arrigo Sacchi zei afgelopen zaterdag dat hij recent te gast was op het trainingsveld van Real Madrid en dat hij daar met Ramos sprak. De verdediger zou hem hebben verteld dat hij ook na 2017 in de Spaanse hoofdstad kan blijven, als hij akkoord gaat met een verlaging van zijn riante jaarsalaris. Nu verdient Ramos nog zes miljoen euro per seizoen, maar als er een verlenging komt zou hij moeten inleveren.

De 28-jarige stopper wil het verhaal van Sacchi niet officieel bevestigen. Hij zegt dat hij zich niet bezighoudt met geld. "Dat is echt mijn minste zorg. Mijn zaakwaarnemer gaat over die dingen, die communiceert daarover met de club. Mijn contract loopt medio 2017 af en voor nu is het mijn intentie hier te blijven. Dit team heeft me alles gegeven wat ik verlangde", zegt Ramos in gesprek met El Larguero.

"Ik heb veel respect voor Sacchi, hij was van grote waarde voor mij toen ik hier net kwam spelen. Ik heb lange tijd met hem mogen samenwerken. Maar ik doe mijn werk niet voor het geld, dat heb ik ook nooit gedaan. Het hangt voor mij vooral af van de vraag of ik gelukkig ben en of de voorzitter nog gelukkig met mij is. Ik denk zelf niet dat er problemen zouden opdoemen, op weg naar een nieuw contract", aldus Ramos.

Denk je dat Sergio Ramos zal bijtekenen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
1
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
4
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
18
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties