Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gelderse derby eindigt ondanks rode kaart na dwaze tackle zonder winnaar

Laatste update:

NEC begon de wedstrijd zonder clubtopscorer Christian Santos, die vanwege zijn weigering om bij te tekenen op bank plaats moest nemen. Hij werd in de punt van de aanval vervangen door Mihai Roman. De Roemeen kwam voor rust weinig in het stuk voor, maar was er wel van dichtbij getuige van hoe Andrew Driver na elf minuten spelen de score opende voor de thuisploeg. Na een uitstekend uitgevoerde tegenstoot belandde de bal met enig fortuin bij de Schot, die niet twijfelde en de bal met een fraaie volley in de verre hoek schoot.

Het spel golfde daarna op en neer, met mogelijkheden voor beide teams. Gaandeweg de eerste helft liet De Graafschap zich echter steeds meer terugzakken, waardoor NEC de gelegenheid kreeg om op te rukken. Het gebrek aan stootkracht werd echter duidelijk wanneer de bal in de voorste regionen belandde. Niet voor niets besloot Ernest Faber al voor het rustsignaal om Santos de dug-out uit te sturen voor een warming-up. De Venezolaan werd na de pauze alsnog ingebracht voor middenvelder Janio Bikel.

Het was echter De Graafschap dat het best uit de kleedkamer kwam. Vincent Vermeij kreeg binnen een minuut een enorme kans op de 2-0, maar stuitte op Brad Jones en kopte de rebound in het zijnet. Meteen daarna draaide de wedstrijd volledig om: Tarfi ging keihard door op het been van Santos en werd met rood van het veld gestuurd, waardoor NEC het heft stevig in handen kon nemen. De gasten ontketenden een stormloop richting het Doetinchemse doel, maar kwamen lange tijd niet veel verder dan een schot op de paal van Anthony Limbombe.

De bijna onvermijdelijke 1-1 viel uiteindelijk na 78 minuten voetballen. Hidde Jurjus bracht nog redding op een inzet van Navarone Foor, maar kon niet voorkomen dat invaller Marcel Ritzmaier de rebound van dichtbij over de lijn drukte. NEC drukte na de gelijkmaker echter niet door en moest zelfs een slotoffensief toestaan van de thuisploeg, die via Driver nog bijna de winnende wisten te forceren. Via een counter kreeg ook NEC een goede mogelijkheid op het veroveren van de volle buit, maar Limbombe schoot uit kansrijke positie voorlangs.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
0
Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
5
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
8
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
9
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
32
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties