Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Geldwolf' verliet Feyenoord 'niet voor het geld': 'Dat maakte me kwaad'

Laatste update:

"In het begin maakten zulke opmerkingen me kwaad, maar dat is iets waarmee ik moet leren omgaan. Als profvoetballer weet je nu eenmaal dat mensen een mening over je hebben", vervolgt Chong, die in Engeland een nieuwe uitdaging zocht. De negentienjarige aanvaller zegt Feyenoord altijd dankbaar te blijven, maar stelt dat het na acht jaar tijd voor iets nieuws was.

Chong maakt bij the Red Devils veel indruk en een officieel debuut in de hoofdmacht van de Engelse topclub lonkt. In oktober werd de Nederlander opgenomen in de selectie voor het Champions League-thuisduel met Juventus (0-1). Manager José Mourinho zei na afloop van de verloren wedstrijd dat hij Chong niet voor de leeuwen wilde gooien.

"Het kost me niet heel veel moeite om geduldig te blijven", vertelt de jongeling. "Ik denk bij mezelf: ik ben van ver gekomen en ben nu een heleboel dichterbij. Dat kleine beetje geduld tot de echte kans komt, kan er dan ook nog wel bij." Chong heeft in verschillende jeugdelfallen van United 44 duels gespeeld, met 16 goals en 11 assists tot gevolg.

Verwacht jij dat Tahith Chong in de toekomst uitgroeit tot basisspeler bij Manchester United?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
20
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties