Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gele kaart 'schwalbekoning' Bale smet op zege Tottenham

Laatste update:

Villas-Boas zal een hartig woordje met zijn sterspeler spreken, maar kan over het algemeen tevreden zijn over de middag van 'zijn' Tottenham in Sunderland. Opvallend genoeg zonder Jan Vertonghen, die na achttien basisplaatsen op rij op de bank moest beginnen, probeerden de bezoekers een vroege openingstreffer te forceren en gaven zij direct druk naar voren. De eerste serieuze kans was na een ruim kwartier echter voor Sunderland, maar een voorzet van Stephane Sessegnon kwam niet bij Steven Fletcher terecht. Aan de overkant werd Bale even later gevonden door Aaron Lennon, maar de kopbal van de Welshman was niet zuiver genoeg en belandde aan de verkeerde kant van de paal.

Kort na de mogelijkheid voor Bale miste Emmanuel Adebayor een enorme kans op de openingstreffer. Carlos Cuellar kon een voorzet wegschieten, maar miste de bal, waardoor Adebayor van dichtbij kon binnenschieten. De spits kreeg het echter voor elkaar om de bal op de lat te krijgen en dat bleek een dure misser te zijn. Vijf minuten voor de pauze kwam Sunderland immers tegen de verhoudingen in op voorsprong, toen John O'Shea bij een 'flipperkastsituatie' zijn eerste doelpunt voor the Black Cats kon binnenschieten.

Tottenham moest na rust in de achtervolging en kwam al snel op gelijke hoogte. Evenals in de eerste helft ging Cuellar kinderlijk in de fout en ditmaal resulteerde dat in een eigen doelpunt, omdat Simon Mignolet de verkeerd geplaatste kopbal van de verdediger uit een hoekschop niet kon keren. Mignolet had drie minuten later ook geen antwoord op de inzet van Lennon, die sneller was dan zijn achtervolgers en beheerst binnenschoot. Voor de vleugelflitser betekende het zijn derde goal van dit voetbaljaar: evenveel als zijn gehele productie van vorig seizoen.

Sunderland wist dit seizoen nog geen enkele wedstrijd waarin het op achterstand was gekomen te winnen en dat zou ook zaterdagmiddag niet gebeuren. Tottenham bleef de bovenliggende ploeg en Bale bediende na een schitterende rush Jermain Defoe, die de score verder had moeten opkrikken. Mignolet voorkwam echter een doelpunt met de mogelijk mooiste redding van dit seizoen, waardoor de wedstrijd spannend bleef. Dat was echter vooral op papier zo, want Sunderland kwam nooit in de buurt van de gelijkmaker. Bale kreeg nog een gele kaart voor een schwalbe en Mignolet voorkwam de 1-3 van Adebayor, waardoor de zege van Tottenham maar nipt uitviel. Het kwaliteitsverschil tussen de twee ploegen was echter een stuk groter dan de score doet vermoeden.

-

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties