Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gelekt Manchester City-tenue vergeleken met 'kersttrui' en 'tapijt'

Laatste update:

Manchester City verruilde kledingsponsor Nike afgelopen zomer voor Puma. Eerder werd al het vermeende nieuwe derde tenue van Duitse makelij gelekt en daar waren de reacties verdeeld over. "Onze reeks verschrikkelijke tenues gaat onverminderd door. Wat is dit in vredesnaam voor gedrocht?", werd er geschreven over het op een Paisley bloemenpatroon geïnspireerde shirt. Het uittenue is naar verluidt geïnspireerd op de architectuur van Manchester, daar het patroon kan worden teruggevonden in de gebouwen in de wijk Castlefield.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Footy Headlines New (@footyheadlinesnew) op

Op het donkerblauwe tenue zijn de shirtsponsor en de logo's goud gekleurd. De nodige mensen schrijven op social media gecharmeerd te zijn van het nieuwe uittenue. "Zelfs als fan van Manchester United moet ik bekennen dat dit een mooi shirt is", zo valt er te lezen. Er zijn echter niet alleen positieve reacties op het shirt van Manchester City, want het design wordt tevens vergeleken met een 'tapijt' of een 'kersttrui'. "Alle shirts van Manchester City voor volgend seizoen zijn vreselijk."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
39
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
4
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties