Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg

Laatste update:

Kieft krijgt van Wilfred Genee de vraag welke voetbalanalisten in Nederland complimenten verdienen. De oud-spits noemt daarop onder meer de naam van Van Basten, wat tot enige verbazing leidt bij de presentator.

"Marco? Ja, echt waar?", vraagt Genee aan zijn tafelgast. "Want hoe zijn jullie nou? Er was een tijd dat het even iets minder ging tussen jullie twee."

"Geen idee", antwoordt Kieft. "We hebben geen contact. Dat hadden we nooit." De analist geeft aan Van Basten wel eens te zijn tegengekomen, maar veel woorden wisselden de twee nooit uit.

Wel kreeg Kieft ooit een bijzonder appje van de oud-aanvaller van onder meer AC Milan. Kieft had zich uitgesproken over Van Basten en ontving van San Marco een bericht dat begon met 'Hé, jij met je trieste leven'.

"Daar had hij feitelijk gelijk in", reageert Kieft jaren later lachend. "En dat vond ik ook niet zo erg. Dan zit hij in zijn emotie en voelt-ie zich aangevallen en houd maar op."

De vaste tafelgast van Genee vertelt Van Basten 'anderhalf jaar geleden ofzo' nog te zijn tegengekomen. "En dat ging goed", besluit Kieft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
0
Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden
0
'Bayern München loopt wéér blauwtje en hoort zesde afwijzing van Roger Schmidt'
4
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - Excelsior
2
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - FC Twente
8
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Utrecht
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties