Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geliefde ex-Ajacied sluit terugkeer voorlopig uit: 'Voor mij nu geen optie'

Laatste update:

Veltman speelde de afgelopen jaren 101 officiële wedstrijden voor the Seagulls en sluit een langer verblijf niet uit. "De gesprekken met Brighton zijn gaande over wat de club wil en wat ik wil. Daar komt binnenkort vast meer duidelijkheid over. Ik heb het hier goed naar mijn zin en we voelen ons eigenlijk al vanaf het begin thuis in Brighton. We wonen vlak bij het strand, het is een fijne stad om te wonen. En als je wil, ben je met een uurtje in Londen. Amsterdam is ook niet ver weg." Afgelopen zaterdag raakte Veltman geblesseerd tijdens het gewonnen uitduel met Chelsea, waardoor hij de komende weken uit de roulatie is.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De rechtsback annex centrale verdediger houdt veel opties open. "Als ik bij Brighton kan blijven, dan ben ik happy, maar ik sta ook open voor andere opties. Ik heb het goed naar mijn zin in Engeland, maar Italië of Spanje zou ook mooi zijn", aldus Veltman, die een terugkeer naar Nederland en zijn geliefde Ajax wel uitsluit. "Terugkeren bij Ajax is voor mij nu geen optie. Mijn naam, en ook die van Kenny Tete, werden in de afgelopen periode weleens gekoppeld aan Ajax, misschien vanwege de blessure van Devyne Rensch en omdat Jorge Sánchez kritiek kreeg, maar er is nooit contact geweest met Ajax."

Veltman speelde in het verleden maar liefst 246 officiële wedstrijden voor Ajax. Door zijn bijdragen aan de kampioenschappen van 2013, 2014 en 2019 werd hij geliefd bij een deel van de aanhang. Daarnaast won Veltman eenmaal de TOTO KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal in Amsterdamse dienst. De rechtspoot geniet momenteel met name van één Ajacied. "Ik vind het mooi dat Dusan Tadic nog altijd de grote man is, ook met al zijn assists. Hij is als the last man standing van het Ajax waarmee we de halve finale van de Champions League bereikten. Dusan straalt nog elke dag uit hoe trots hij is om Ajacied te zijn."

Had jij Veltman graag zien terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties