Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geliefde performance coach biedt Sneijder hulp: 'Binnen die tijd heb ik hem fit'

Laatste update:

"Dat lijkt me echt geweldig om te doen. Drie maanden kan krap zijn, maar binnen vier à vijf heb ik hem fit. Na de winter is hij wedstrijdfit, honderd procent", verzekert de oud-aanvaller van onder meer RKC Waalwijk en Willem II in gesprek met het Algemeen Dagblad vlak na een sessie met Jean-Paul Boëtius. Redan heeft veel vertrouwen in zijn eigen methoden. Als voorbeeld noemt hij Eljero Elia, die door Redan werd geholpen toen de aanvaller in 2015 van Southampton naar Feyenoord ging.

Sneijder denkt snel fit te worden; Van Gelder noemt verhaal 'lachwekkend'

Jack van Gelder gelooft niet dat Wesley Sneijder een comeback gaat maken.Lees artikel

"Hij had toen wat overtollig vet en wist dat hij lichamelijk niet in vorm was, maar we zijn keihard gaan werken. Twee keer per dag, vijf dagen per week. Binnen een maand was hij fit en de rest is geschiedenis. Een beker, landskampioen, een mooie transfer naar Istanbul Basaksehir." Redan weet dat de situatie van de 36-jarige Sneijder, die al een tijd niet actief is, anders is. De performance coach zou bij de voormalig spelmaker eerst beginnen met de voeding. "Daarnaast veel cardio, intervalloopjes en krachtvormen met zijn eigen lichaamsgewicht. Ook pakken we de functionaliteit mee door vormen met de bal toe te passen, zodat hij zich sneller in zijn element voelt."

Redan zou Sneijder graag begeleiden. "Ja, dat is de ultieme uitdaging voor een performance coach als ik. Je mag hem altijd naar me doorsturen, hahaha. Ik heb wel eens een voetballer van Ajax begeleid die na het trainen bij krachttrainers zijn tegenstander niet eens meer voorbijkwam", doelt Redan op Anwar El Ghazi, die nu speelt bij Aston Villa. "Na drie weken bij mij getraind te hebben, voelde hij een wezenlijk verschil in zijn lichaam dat resulteerde in winst op het veld. Ook mobiliteit zonder de bal is belangrijk."

Verwacht jij dat Wesley Sneijder als prof terugkeert bij FC Utrecht?

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
0
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
6
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties